• Færgevej 5, 6100 Haderslev
  • [email protected]

På Dannevirke Kostskole lærer udsatte børn at mestre livet

På Dannevirke Kostskole lærer udsatte børn og unge at leve i gode rutiner. Her udvikler de selvkontrol, vedholdenhed og sociale kompetencer - alt det, der skal til for at gennemføre en uddannelse og fastholde et job.

Fokus på uddannelse

På Dannevirke Kostskole er elevernes vigtigste opgave at passe deres skolegang. Vi har 23 års erfaring i at skabe trygge læringsmiljøer, og vi mener selv, at vores interne skole er en af landets bedste.

Det giver gode resultater, som du bl.a. kan læse om i LOS-magasinet "Gi' Los" fra september 2016:

Tema i Gi' Los, "Fokus på unges uddannelse"

• Udsatte unge vil gerne tage en uddannelse

• Jeg sagde til mig selv: Nu vil jeg lære noget

Ny Rambøll-undersøgelse viser

Hvordan klarer vores tidligere elever sig senere i livet? Vi har fået lavet effektmålinger hos Rambøll i 2008 og 2016, begge gange med både en kvantitativ og en kvalitativ undersøgelse.

De nye tal fra 2016 viser:
  • alle vores tidligere elever (årgang 1993-2014) har gennemført grundskolen (100%)
  • en tredjedel er i gang med eller har gennemført en ungdoms- eller videregående uddannelse (31%)
  • en fjerdedel er i arbejde (25%)
Samtidig fortæller vores gamle elever selv til Rambøll, at de hos os har fået redskaber, som gør dem bedre i stand til at tage en uddannelse, varetage et job og være gode forældre for deres egne børn.